Başarılı Blog Nasıl Yazılır?

Planports Ekibi 02.05.2019 tarihinde yazdı Bu yazı 1007 kere okundu
BAŞARILI BLOG NASIL YAZILIR?

İşletmeniz için bir blog oluşturmak potansiyel müşterileri bulmanın ve mevcut müşterilerinizle etkileşime girmenin harika bir yoludur. Bir blog başlatmak oldukça kolaydır. Başarılı bir blog oluşturmak biraz daha fazla çalışma gerektirir.
İzleyicilerinizi Tanıyın
Basit ve açık görünüyor, ancak blogunuzun yararlı bilgiler için bir kaynak haline gelmesini istiyorsanız, izleyicilerinizi anlamanız gerekir. Kuruluşundan bu yana, izleyicilerimiz küreselleşmeye ilgi duyan girişimciler ve küçük işletme sahipleri olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Bu, bir iş dünyasını küreselleştirmekten, küreselleşmeyi anlamaktan, küresel bir kariyer başlatmak isteyen insanları işe almaya kadar her şey olabilir. “Global”, “girişimciler” ve “küçük işletmeler”, mesajlarımızı yönlendiren üç anahtar kelime ve kelime öbeğidir.
İşinizi Severek Yapın
İçeriğiniz hakkında heyecanlı değilseniz, başka hiç kimse olmayacak. Temel temamız, küreselleşmeyle ilgilenen girişimcilere ve küçük işletmelere ilgi çekici ve ilgili bilgiler sunmaktır. Okurlarınıza adanın ve onların sadakatini kazanmak için, sürekli olarak alakalı içerik sunmanız gerektiğini anlayın.
Blog Oluşturma Konusunda Tutarlı Olun
Düzenli olarak yeni içerik sağlamazsanız, okuyucularınız sitenizi ziyaret etmeyi bırakacaktır. İçerik, son dakika haberi olmadıkça bundan daha nadir yayınlanır.
Hedef Kitleniz İçin Yararlı İçerik Üretin
Okuyucular meşgul ve World Wide Web’e gelince dikkatleri azalıyor. Alakalı ve yararlı içerik sunmazsanız, okuyucular bogunuzu ziyaret etmeyi bırakacaktır. Her gün yeni içerik yayınlamak harikadır, ancak işlem yapılabilir bir paket servisi sunmak insanların günden güne geri gelmesini sağlar.
Hikayenizi Anlatmak İçin Farklı Yöntemler Kullanın
Blogunuzu okuyucularınız için ilginç tutmak için her şeyi sallayın. Her gün bir blogda yayınlamak için iyi bir gün değildir. Fikirler bol olabilir, fakat zamanımız az olabilir. Bazı günlerde bir okuyucunun belirli bir konu hakkında bilmek istediği her şeyi rapor edin.
Bir blogun yorumlama işlevi, okuyucularınızla iletişim kurmanın harika bir yoludur. Bununla birlikte, her bir yorumu yanıtlamanız gerekmez. Okuyucular yorum yaptığında yorum yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.
Harika Grafikler, Resimler ve Fotoğraflar Sunun
Çok fazla kelime içeren ve sanat içermeyen blog ziyaretçiler için davetkar bir sayfa değildir. İster bizim fotoğrafımız olsun, ister kamusal alanda, grafikler yazılarımızı güçlendirir.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM