Bulut Teknolojisi

Planports Ekibi 20.02.2019 tarihinde yazdı Bu yazı 1101 kere okundu



BULUT TEKNOLOJİSİ 

Bulut teknolojisi, iş verilerinize ve uygulamalarınıza herhangi bir zamanda, herhangi bir mobil cihazdan istediğiniz zaman, uygun bir fiyatla erişebilmenizi sağlar. Bulut, işletmelerin daha önce ulaşamadıkları teknolojilere erişimini ve diğer küçük işletmelerle veya daha büyük şirketlerle rekabet etmelerini sağlar.
Pek çok geleneksel masaüstü uygulaması yok oluyor, örneğin birçok muhasebe yazılımı satıcısının artık masaüstü yazılımı yok. Ürünlerini buluta taşıdılar ve küçük işletmeler için ideal olan ucuz, çevrimiçi abonelik tabanlı hizmetler sundular.
Bulut Bilişim Neden Para Kazandırabilir?
  1. Yazılım ve e-posta sunucularını veya dosya sunucularını yükleme, güncelleme, yedekleme gibi işlemleri yapmak için artık birisine (veya bir başkasının ekibine) ödeme yapmak zorunda değilsiniz. Bulut bilişimin güzelliği şudur; tüm bu hizmet veya uygulamayı sürdürmenin sorumluluğu, sizin değil, bulut satıcısının sorumluluğundadır.
  2. Artık yazılım satın almak zorunda değilsiniz. Yazılım programları satın almamanın ve bunları kendi sunucularınıza / bilgisayarlarınıza yüklemenin kolaylığının yanı sıra, bulut uygulamalarını kullanmak daha ucuz olabilir.
  • Ayrı uygulama ihtiyaçlarınızı birçok uygulamalı bulut bilişim hizmetinde bir araya getirebilirsiniz. Örneğin, e-posta, bir takvim zamanlama uygulaması, belgeler, sunumlar ve formlar oluşturmak için Google Dokümanlar ve web siteleri oluşturmak için kullanabilirsiniz.
  • Dosya depolama, veri yedekleme ve yazılım programlarının tümü sunucularda / bilgisayarlarda çok fazla yer kaplar. Bulut bilişim sayesinde, bunun yerine tüm bu verileri depolamak için başkalarının sunucularını kullanılır, şirket içi bilgisayar donanımınızı başka amaçlarla serbest bırakır veya hatta ondan kurtulmanızı sağlar.
  1. Bulut bilişim uygulaması entegrasyonu kolaylaştırabilir. Pek çok bulut bilişim uygulaması bir Uygulama Programlama Arabirimi (API) içerdiğinden, entegre edilmek istediğiniz uygulamaların sizin için özelleştirilmesi için ödeme yapmak yerine "uyumlu" uygulamaları bulabilirsiniz.
  • Bulut bilgi işlem uygulamaları düzenli olarak güncellenir, bu nedenle zaman ve para harcamanıza gerek kalmaz ve size bir uygulamanın en son özelliklerine ve işlevlerine her zaman erişme avantajını sunar.
Bulut Bilişim Avantajları
Bulut uygulamaları tarayıcı tabanlı olduğundan, tablet ve akıllı telefonlar gibi mobil cihazlardan erişilebilir. Örneğin, bulut tabanlı muhasebe uygulamaları, muhasebe verilerinize herhangi bir mobil cihazdan erişmenize ve fatura göndermenize, harcamalarınızı izlemenize, vb. işlemleri gerçekleştirmenize izin veren Android veya Apple uyumlu mobil uygulamalar ile birlikte gelir.
Bir bulut bilişim uygulamasına kaydolmak bir sunucu satın almak, kurmak, çalıştırmak ve üzerine yazılım yüklemek yerine çok daha kolay ve hızlıdır. Ayrıca donanım ve yazılım satın almanız gerekmediğinden başlangıç ​​veya genişlemeniz de daha ucuzdur.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM