İçerik Stratejisinin Önemi

Planports Ekibi 21.12.2018 tarihinde yazdı Bu yazı 1158 kere okundu


İÇERİK STRATEJİSİNİN ÖNEMİ

Tamam, içerik pazarlamanın ve işiniz için çevrimiçi bir araç kullanmanın önemli olduğunu anlıyorsunuz.
Var olan ve potansiyel müşterilerle iletişim kurmanızı ve ilişkiler geliştirmenizi sağlayan araçlar olduğunu biliyorsunuz. Sosyal medyanın yakında yok olmayacağını ve e-Kitapların, Facebook sayfalarının, Twitter hesaplarının ve web içeriğinin kuruluşunuzun iletişim kurmasına, etkileşime girmesine ve bilgilendirmesine yardımcı olacak önemli içerik dağıtım araçları haline gelebileceğini de biliyorsunuz.
Peki, şimdi ne yapıyorsunuz? Marka mesajınız nedir, hikaye mi, ses mi? Daha da önemlisi: Müşterilerinizin bilgi gereksinimleri nelerdir ve bunları ele alma planınız nedir?
Alaka düzeylerini korumak ve müşteriler için değerli bir çevrimiçi deneyim geliştirmek için, bir çevrimiçi pazarlama varlığını (veya tartışmasız herhangi bir pazarlama varlığını) geliştiren herhangi bir kuruluşun, içerik stratejisi olarak adlandırılan bir şeye sahip olması gerekir. Markanızın çevrimiçi itibarını geliştirmenin anahtarı, şirketinizin alakalı ve değerli içerikler üretme yeteneğidir. İlginç içerikler olmadan, hedef kitleniz neden daha fazla içerik için geri gelmeye devam etsin?

İçerik Stratejisi: Düşünmenin Bir Yolu
Yeni medya reklamları, etkileşimi, iletişimi, markayı ve pazarlamayı içeren içerik oluşturma ve dağıtma ile ilgili tüm ekipler arasında bir işbirliğini gerektiriyor. Dikkat için yarışıyoruz ve başarımız birbirimizle rekabet etmeme yeteneğimize bağlı. İçerik üretmek ve güvenlik duvarı üzerinden bir "izleyici kitlesine" ulaşmak yalnızca toplulukları karıştırır. Bu nedenle, her biri hesaplanan hedefler ve sonuçları olan stratejik iletişimleri taşıyan boru hatları inşa etmek zorundayız.
En temel terimlerle, içerik stratejisi düşünce tarzıyla ilgilidir. İçerik oluşturma, sağlama, yönetme ve yönetme konusunda net, şirket çapında bir plan geliştirmekle ilgilidir.
Bugün, içerik bir şirketin en değerli varlıklarından biri haline geldi. Lütfen bu durumu hafife almayın…

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM