Müşteri Başarısı

Planports Ekibi 30.07.2019 tarihinde yazdı Bu yazı 1118 kere okundu
MÜŞTERİ BAŞARISI

Müşteri başarısı, bu amaca ulaşmak için satış, pazarlama ve ürün ile yakından çalışırken, müşterilerin bir ürün veya hizmetten maksimum değer elde etmelerini sağlayan örgütsel bir işlevdir. Müşteri başarısı, satışları ve çapraz satışları arttırmayı, olumlu sözler ve müşteriler için başarılı sonuçları hedefleyen proaktif bir erişim sağlar.
Çoğu takım, bireylerin başarısına dayanarak genel başarıyı ölçer.
Ancak, müşteri hizmetleri, müşteri desteği ve müşteri başarısı söz konusu olduğunda, işletmelerin ekibin çıktıları olarak sadece ölçüm başarısını vermemesi gerekir.
Müşteriyle yüz yüze gelen ekiplerin çıktılarını ölçmekten daha da önemli olan, müşterilerin çıktılarını ölçmektir; yani, müşterilerin başarılı olup olmadıklarını ölçmek ve ürün veya hizmetleri kullanarak değer elde etmek.
Müşteri başarısı, işletmeler için bir sonraki büyüme motorudur. Şimdi, pazarlama ve satış en iyi uygulamalarının iyi anlaşıldığı ve büyümenin motorları olarak kabul edildiğine göre, bir sonraki sınırı ele almanın zamanı geldi.
Müşterilerinizin başarısına yatırım yapmanın, işinizi satış ve pazarlama kadar hızlı bir şekilde artıracağına inanıyoruz. Müşteri hizmetleri ekibinizi gerekli bir maliyet merkezi olarak düşünmek yerine ve bizi destekleyecek araştırma ve verilere sahibiz. Müşteri başarı felsefesinin nasıl geliştiğini, işiniz üzerindeki etkisini ve bunun nasıl uygulanacağını öğrenmek için okumaya devam edin.
Bir müşteri hizmet programı oluşturmak ve büyütmek için zaman, enerji ve kaynak ayırmak, müşterilerinize bir büyüme motoru olarak girmenin ilk adımıdır.
Bu, stratejik planlama ve hedef belirleme için zaman ve enerji harcaması ve belki de en önemlisi, müşteri hizmetleri programının misyonunu desteklemek için en üst düzey yetenek ve yenilikçi teknolojiye sahip bir ekip oluşturmak ve ölçeklendirmek için çalışan sayıları ve bütçe kaynaklarını tedarik etmek anlamına gelir.
Güçlü bir müşteri hizmetleri programına yatırım yaparak, müşteri sorunlarını etkin bir şekilde ele alabilir ve çözebilir, ürün ve hizmetlerinizde daha hızlı hedeflere ulaşmak için proaktif destek ve önerilerde bulunabilir ve sonunda, müşterilerinizin başarılı olmasına yardımcı olarak ve mutlu müşterilerinize ve sadık savunucularına dokunarak vaka çalışmaları, incelemeler ve referanslar yazabilir ve yeni müşteriler getirmeye yardımcı olan kullanıcı tarafından oluşturulan içerikler oluşturabilirsiniz.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM