Online CRM Programı

Planports Ekibi 06.01.2022 tarihinde yazdı Bu yazı 1064 kere okundu

Online CRM Programı

Planports Online CRM programı, şirketinizi daha etkin yönetmeniz için tasarlanmış yeni nesil CRM ve şirket yönetimi yazılımıdır. Yeni müşteri kazanmak, var olan müşterileri korumak, satış yapmak, ekibinizi ve şirketinizi yönetmek için ihtiyaç duyacağınız araçlar sunar. Planports CRM üzerinden satış dışında ayrıca siparişler, satın alma, temel finans/ön muhasebe işlemlerinizi de yönetebilirsiniz. Planports CRM, bir CRM’den çok daha fazlasıdır. Size kısaca Planports CRM programındaki modüllerin özelliklerini aktarmak istiyoruz. 


Online CRM programı

Müşteri Yönetimi

Müşterileriniz ve müşteri adaylarınız hakkında tüm bilgileri kaydedip takip edebilir, kaç adayınızın müşteriye dönüştüğünü görebilirsiniz. Müşteri adaylarınızı ve müşterilerinizi etkili bir şekilde yönetebildiğinizde, daha fazla müşteri adayını sizden düzenli ürün/hizmet alan mutlu müşterilere dönüştürürsünüz. Marka elçiniz haline gelen sadık bir müşteri kitlesi oluşturursunuz ve müşterileriniz, şirketinizle daha iyi bir deneyim yaşar.

Satış Yönetimi

Satış ile sonuçlanabilecek her türlü durumu satış fırsatı olarak adlandırıyoruz. Satış fırsatları oluşturabilir, periyodik satışlar yapabilir, satış kotaları verebilir, satış süreci aşamaları oluşturabilir, ürün/hizmet ve çalışan bazında raporlar çekebilirsiniz. Tekliflerinizi ve satış fırsatlarınızı, siparişe dönüştürebilir ve faturalayabilirsiniz.


Teklif Hazırlama

Farklı teklif şablonları hazırlayabilir ve tekliflerinizi hızlıca oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz teklifleri revize edebilir, çıktısını alabilir ve müşterinize gönderebilirsiniz. Ayrıca Planports’ta teklifler satış sürecinin bir parçası olduğundan, satış tekliflerini dilediğiniz satış fırsatına ve müşterinize atayabilirsiniz. Bu sayede kime ne teklif vermiştiniz bilgisine yıllar sonra bile ulaşabilir, etkili satış yönetimi fonksiyonlarından faydalanabilirsiniz. Teklif hatırlatmaları sayesinde müşteriye gönderdiğiniz teklifleri daha kolay takip edersiniz.

Görev Yönetimi

Planports görev yönetimi modülü, kendiniz veya şirketiniz için iş takibi yapabilmenizi sağlar. İş arkadaşlarınıza görev verebilir veya bir görev üzerinde birden fazla kişiyle çalışabilirsiniz. İş takibi için girdiğiniz görevleri, doğrudan müşteri veya tedarikçilere, toplantılara (etkinliklere) ve satış fırsatlarına bağlayabilirsiniz. Bu sayede müşteriniz için yapılacak işleri, satış fırsatını kazanmak için yaptıklarınızı veya toplantı kararlarının ne aşamada olduğunu takip edebilirsiniz. Kanban görünümü ile tüm aşamalardaki görevleri görüntüleyebilirsiniz.

Süreç Yönetimi

Süreçlerinizle ilgili akışlar, aşamalar, kontrol listeleri oluşturabilirsiniz. Projeler oluşturabilir ve onları da yine aşama aşama takip edebilirsiniz. Süreç ve projelerinize görev adımları ekleyebilir ve her bir adıma farklı sorumlular atayabilirsiniz.


Etkinlik Yönetimi

Etkinlik yönetimi sayesinde her türlü toplantınızı, telefonla ya da yüz yüze gerçekleştirdiğiniz görüşmelerinizi, tüm ziyaretlerinizi kayıt altına alabilir, raporlayabilir, işinizi büyütmek için de bu bilgileri kullanabilirsiniz. Özellikle satış amaçlı yapılan görüşmelerin sonuçlarını kaydedebilir, olumlu geçen veya olumsuz geçen görüşmelerinizi raporlayabilirsiniz. Olumlu görüşmeleri satışla sonuçlandırmak için çalışmaya devam edebilir, olumsuz görüşmelerin nedenlerini görüntüleyebilirsiniz.

Sipariş Yönetimi

Planports sayesinde tüm siparişlerinizi kolayca oluşturabilir ve yönetebilirsiniz. Profesyonel görünümlü sipariş şablonları oluşturabilirsiniz. Hem satın alma hem de satış siparişlerinizi ayrı ayrı takip edebilirsiniz.

Stok Yönetimi

Ürün veya hizmetlerinizi Planports’a ekleyebilir, alış ve satış fiyatları ile KDV oranlarını güncelleyebilirsiniz. Tüm stok hareketlerinizi kaydedebilir, irsaliyelerinizi ekleyebilir ve dilediğiniz zaman faturaya dönüştürebilirsiniz. Bu sayede stok takibi yapmak istediğiniz ürünlerin anlık stok miktarlarını görüntüleyebilirsiniz. Farklı depolar oluşturup, depolar arası transfer yapabilirsiniz.

Ön Muhasebe

Tüm müşteri veya tedarikçilerinize ait borç ve alacak takibini kolayca yapabilirsiniz. Kasa ve banka hesaplarınızı, gelir ve giderlerinizi, carilerinizi, çeklerinizi ve diğer ön muhasebe işlemlerinizi takip edebilirsiniz. Fatura şablonları oluşturabilir, e-faturalarınızı/faturalarınızı paylaşabilirsiniz.


Raporlar 

Planports’un tüm modüllerine ait raporlara, ilgili modüller içerisinden ulaşabilirsiniz. Teklifler, satış fırsatları, siparişler ve ön muhasebe raporlarını grafik olarak görebilirsiniz. Planports CRM programının sunduğu özellikler size şirketinizi baştan sona yönetme imkanı sağlıyor. Şirketinizi istediğiniz yerden ve istediğiniz cihazdan erişerek yönetin. Şirketinizi bir tıka sığdırın.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM