Talebi Arttıran Faktörler

Planports Ekibi 31.05.2019 tarihinde yazdı Bu yazı 1217 kere okundu
TALEBİ ARTTIRAN FAKTÖRLER

1. Sosyal kanıt kullanın
Birçok sektörde, sosyal kanıtlardan daha güçlü bir şey yoktur ve bunu zaten her müşteriyle yapmalısınız.
En kârlı 10 müşterinizi anlayın, onlarla ilişkinizi geliştirin ve özellikle sizinle çalışmaktan ne kazandıklarını sorun. Ardından, gelecekteki müşterilere bu örnekleri göstermek için bu hikayeleri referanslar veya vaka çalışmaları için nasıl hazırlayabileceğinizi öğrenin.
Sosyal kanıt tamamen kalabalığın gücüyle ilgilidir - bu nedenle sosyal medyada, web sitenizde ve etkinliklerde paylaşabileceğiniz birçok mutlu müşteri örneğiniz olduğundan emin olun.
2. Görsel içerik kullanın
En coşkulu müşterilerinizden birkaçı için, gerçekten onları hayata geçirmek için sözlerine eşlik edecek bir referans videosu çekmeye yatırım yapın. İster videonuzu birkaç donanım ve yazılım parçası ile yapın ister bir prodüksiyon şirketi kiralayın, video hikayenizi farklı ortamlarda (web sitenizde, YouTube'da ve sosyal medyada) benzersiz ve ilgi çekici bir şekilde anlatır.
3. Somut darbeye odaklanın
Şirketinizin üçüncü taraf doğrulaması, başkalarına ne yaptığınızı bildiğinizi göstermek için harika bir yoldur. Ancak referansların belirsiz ve kabarık olmadığından emin olun. En etkili referanslar spesifiktir ve ürünün veya hizmetin işletme sonuçları üzerindeki etkisine somut olarak atıfta bulunur, bu nedenle müşterilere istediğiniz belirli cevapları almaları için belirli sorular sorun.
4. Mümkün olan her yerde içerik özelliği
Özellikle zorlayıcı vaka çalışmalarınız varsa, blogunuza, e-posta imzanıza ve tüm sosyal medya profillerinize bir link koyun. Potansiyel müşteriler çalışmalarınızın sonuçlarını farklı ortamlarda ne kadar çok görebiliyorsa, o kadar iyi.
5. Görüşlerini güvenilir bir şekilde yapın
Referanslarla ilgili bir sorun, harika görünseler bile, orijinal olmalarının doğrulanamadığıdır, çünkü gözden geçirenin web sitesine veya sosyal profiline bir geri bağlantı yoktur.
Referanslarınızın gerçek bir kişiye geri izlenebilmesini sağlayarak daha fazla güven yaratabilirsiniz.
6. Görüşmeleri farklı kişilere göre uyarlayın
Görüşler başarı göstermek içindir, bu nedenle potansiyel müşterilerinizin birçoğu kendileri gibi müşterilerden bu tür gösterilmiş başarıları arayacaktır.
Bunu akılda tutarak, çekmeye çalıştığınız farklı kişilerin demografik özelliklerine benzeyen müşterilerin yanı sıra, elde etmeye çalıştıkları hedefleri içeren vaka çalışmaları oluşturmalısınız.
7. Genel konuşma kullanın
Mutlu bir müşterinin başarı öyküsünü bir yol gösterisi sunumuna bile dönüştürebilirsiniz.
Şirketiniz ticari fuarlarda, konferanslarda ve etkinliklerde kendisini temsil ediyorsa, bunun bir satış aşamasından daha büyük olduğunu söyleyen çekici bir müşteri hikayesine sahip olduğunuzdan emin olun. Şirketinizin lideri, bir müşteri başarı yöneticisi veya mutlu müşterinin kendisi olsun, mutlu müşterilerinizin hikayesini olabildiğince çok yollayın. Mümkün olduğunca çok sayıda potansiyel müşterinin önünde anlatın.
8. En uygun müşterilerinizi bulun
Topluluklarında ünlü veya etkileyici kullanıcılar varsa, potansiyel müşterilerin "Onu tanıyorum ve fikrine güveniyorum" diye düşünebilmesi için referanslarını vurgulayın.
Ayrıca, en fazla ödeme yapan müşterilerinizle aynı demografiye uyan mutlu müşterilere sahip olmayı düşünebilirsiniz. Bir kısmı cazip olduğu sürece, müşterilerinizi ve genel satışlarınızı referansları ile büyüteceğinizden emin olabilirsiniz.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM