Dikkat Çeken Reklam İpuçları

Planports Ekibi 06.03.2020 tarihinde yazdı Bu yazı 838 kere okundu

DİKKAT ÇEKEN REKLAM İPUÇLARI

İyi bir reklam tüketicileri ilgilendirir. Reklam, tüketicileri daha fazla bilgi sahibi yapmak ve dikkat etmesini sağlamak için farklı yöntemler kullanır. Bu yöntemler arasında müşteri referansları, aciliyet duygusu ve veri noktaları hareketli bir hikaye sayılabilir. Reklamların başarılı olabilmesi için her yöntemi kullanmasına gerek yoktur. Aslında, bu bileşenlerden bir ila üçünü seçmek yine de tüketiciler için göz kamaştırıcı ve ilgi çekici bir reklam deneyimi sağlayabilir.Her reklamın sahip olması gereken temel bilgiler reklam oluşturma hakkındaki bu mükemmel yayında ele alınmıştır.
Aşağıda özetlediğimiz ipuçları, müşterileri memnun ederek ve içeri çekerek reklamlarınızı yükseltmenize ve hassaslaştırmanıza yardımcı olabilir.

İyi Bir Reklam Nasıl Oluşturulur?
-Aramada sıralamak için anahtar kelimeler kullanın.
-Hedef kitleniz için bir sorun çözün.
-Kitlenize önemli sorular sorun.
-Bir müşteri veya kullanıcı referansı ekleyin.
-Kopyanızda bir aciliyet duygusu uyandırın.
-Veri noktalarını kullanın.
Bir reklam oluştururken bu ipuçlarını referans olarak kullanın.
Anahtar kelimelerin arama motoru sonuç sayfalarında yüksek sıralamaya yardımcı olduğunu unutmayın. Bir pazarlamacı Google'ı kullanarak reklam yerleştirmek istiyor ancak reklamlarında hiç anahtar kelime kullanmıyorsa, bu etkisiz olabilir.
Küçük bir işletme, özellikle ürün niş bir pazardaysa, reklam verirken endüstrilerini veya ürünlerini kullanmaktan fayda sağlayacaktır.
Ürününüz veya hizmetiniz bir sorunu çözüyor ve muhtemelen reklamcılığın kitlenize ürününüzün veya hizmetinizin nasıl bir çözüm olduğunu anlatması gerektiğini biliyorsunuz.
Örneğin, bir gazetede reklam yayınlamak veya bir panoda büyük para harcamak yerine, kullanıcıların bir bağlantıyı tıklayarak uygulamadan alışveriş yapmalarını sağlayan bir araç olan reklam verenler için Twitter'ı kullanabilirsiniz.
Memnun müşterilerin sizin için konuşmasına izin vererek, kişiselleştirilmiş ve ilişkilendirilebilir reklam mesajı gönderebilirsiniz. Ayrıca, ürününüzün veya hizmetinizin gerçek dünyadaki yorumunun bu şekilde artması sizi daha saygın hale getirir.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM