ERP ve CRM Yazılımları

Planports Ekibi 15.08.2019 tarihinde yazdı Bu yazı 1046 kere okundu

ERP VE CRM YAZILIMLARI


Tedarik zinciri yönetiminden finansal verilere ve hatta maaş bordrosuna kadar bir işletmenin tüm yönlerini düzenlemek ve yönetmek için ERP sistemi kullanılır.
CRM sistemi şirketin mevcut ve potansiyel müşterilerle olan etkileşimini kolaylaştırmak ve genellikle Satış, Pazarlama ve Müşteri Başarısının otomasyonu ve veri paylaşımı yoluyla işlevini organize eder.
ERP'ler, işletme boyutunda kuruluşların, maliyetleri azaltmak ve geliri artırmak için işletme işlevlerini ve iletişimini birleştirmelerine yardımcı olmak için yaygın olarak kullanılır. Örneğin, bir ERP ekiplerinizin birbirleriyle konuşmasına yardımcı olmak, fazlalığı azaltmak ve bir sonraki ürün lansmanınız için maliyetleri düşürmek için proje planlama, fiyatlandırma yapılandırması ve iş prosedürlerini yönetebilir.
Aynı örneği kullanarak, CRM satış görevlilerinin bu yeni ürünü ilan eden potansiyel müşterilere gönderilecek e-posta şablonları ve otomatikleştirilmiş iş akışları oluşturmasına izin verebilir.
Bir Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) sistemi, gelirinizi artırmak için kuruluşunuzun bordro, İK ve tedarik zinciri yönetimi gibi iş işlevlerini kolaylaştırır. Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) sistemleri, müşterilerin olumlu deneyime sahip olmalarını sağlamak için satış, pazarlama ve müşteri desteği gibi bir işletmenin müşteriye yönelik işlevlerini kolaylaştırmaya odaklanır.
Basitçe söylemek gerekirse, CRM'ler müşteriyi veya potansiyel müşterinin şirketinizle olan deneyimini geliştirmenin bir yoludur ve ERP'ler genel olarak bir şirketin sağlığını ve işlevini iyileştirir.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM