İngilizce Muhasebe Programı

Planports Ekibi 14.07.2018 tarihinde yazdı Bu yazı 3486 kere okundu

İNGİLİZCE MUHASEBE PROGRAMI : PLANPORTS

Planports, CRM ve Kolay Ön Muhasebeyi birlikte sunan yeni nesil uygulamadır. Bu iki özelliği birlikte sunduğundan müşteriyle tanıştığınız ilk andan fatura ve tahsilata kadar tüm aşamalar tek programda takip edilebilmektedir. Kullanımı son derece kolay olduğundan özel bir eğitime gerek olmadan küçük ve orta ölçekli işletmeler tarafından kullanılabilir.

Hadi gelin Planports'u tanıyalım ve Türkiye'de binlerce kullanıcısı olan, Dünya'ya adını duyurmayı hedeflemiş bu uygulamaya kısaca göz atalım;

Image title


Planports kullanıcısı olmanın en büyük avantajlarından biri, ön muhasebe ile birlikte aynı anda satış yönetimini sağlayabilmektir. Ayrıca bu yönetimi İngilizce ara yüzü sayesinde sadece yurt içi değil yurt dışı faaliyetlerinde de müşterilerine sunmaktadır. Planports İngilizce dil desteği sayesinde müşterilerine ve Türkçe bilmeyen kullanıcılarına fazlasıyla kolaylık sağlar.

Ön muhasebe kayıtlarınızı İngilizce dil seçeneği ile rahatlıkla sisteme girebilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken müşteri veya tedarikçilerinizin kartvizit bilgilerini kişilerim bölümünden firma veya şahıs olarak eklemenizdir. Ardından kasa ve banka hesabı oluşturmanız gerekir. Ayrıca yurt dışı kasa ve banka hesaplarınızı da kolayca sisteme ekleyebilir ve takibini sağlayabilirsiniz. Ardından ürün veya hizmetlerinizin sisteme girişini sağlamanız gerekmektedir. Ürün veya hizmetlerinizi de işledikten sonra artık faturalarınızı kesmeye başlayabilirsiniz. Faturalarınızı kestikten sonra dilerseniz çıktısını alabilir veya yine sistem üzerinden paylaş seçeneği ile müşterinize gönderebilirsiniz. Kolay tahsilat seçeneği ile dilerseniz yurt içi dilerseniz yurt dışı hesaplarınıza para tahsil edebilirsiniz. Personellerinizi Planports İngilizce Muhasebe Programına kaydedebilir maaş veya avans ödemesi yapabilirsiniz. Ön muhasebe ile alakalı gerçekleştirdiğiniz işlemlerin tamamının ayrı ayrı raporunu sistem üzerinden alabilirsiniz.

Ön Muhasebe faaliyetlerinizin ardından CRM modülünü de yine İngilizce dil seçeneği ile kullanabilirsiniz. Öncelikle oluşturduğunuz kartvizit ile gerçekleştirdiğiniz görüşme kayıtlarını sisteme girebilirsiniz. Ardından görüşmenin sonucuna göre satış fırsatı oluşturabilir, teklif verebilir veya görev ekleyebilirsiniz. Planports ile kendi teklif formatınızı oluşturabilir ve ister yurt içi ister yurt dışı müşterilerinize kolayca gönderebilirsiniz.

Daha birçok özelliği deneyimlemek için www.planports.com adresinden incelemeye devam edebilir, ücretsiz olarak hemen deneyebilirsiniz.


Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM