İş Sunumu Nasıl Yapılır?

Planports Ekibi 13.09.2019 tarihinde yazdı Bu yazı 1111 kere okundu
İŞ SUNUMU NASIL YAPILIR?

Birçok insanın kamusal konuşmayı hor görmesinin bir nedeni var. Sunum stilinizi tanımlamak, çekici slaytları bir araya getirmek, net bir şekilde farkına varmak, beklenmedik soruları ele almak ve izleyiciden bir kahkaha atmak göz önünde bulundurmak için çok önemlidir.
Yine de, neredeyse hepimiz sık sık iş sunumları yapmak zorundayız özellikle de satış görevlileri için. Ve herhangi bir sunum için hazırlamanın en korkutucu kısmı, her zaman iyileştirilmesi gereken alan olmasıdır.
Her ay lider sıralamasında lider olan konferanslarda veya temsilcilerde en tercüman olan konuşmacılar bile, hikaye anlatımlarını geliştirebilir, mesajlarını daha net iletebilir ve fizikselliklerini mükemmelleştirebilirler.

İş Sunumu Nasıl Yapılır?

Her şeyden önce bir planınız yoksa işler plana göre gitmez. Sürgülü platformunuzu oluşturmadan önce, ana noktaları ve geçmek istediğiniz kanıt parçalarını içeren bir taslak oluşturun.
Bu anahat, bir slayt destesi oluştururken ve sunumunuzu yaparken, dokunmanız gereken anahtar argümanlara doğru sizi göstererek çapanız olarak işlev görür.
İyi sunulmuş, akılda kalıcı bir giriş ve sonuç bir sunumun temel bileşenleridir. Onları anahatlarında görmezden gelmeyin.
Her biri için neyi kapsamayı planladığınızı gösteren birkaç hızlı mermi bile, başlangıçta ilgi çekici, kendine güvenen bir ton belirlemenize ve materyalinizin izleyicilerin aklınıza takılmasına yardımcı olacak şekilde sarılmasına yardımcı olacaktır.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM