Planports'un yepyeni kullanıcı arayüzü ve daha gelişmiş özellikleriyle karşınızdayız...

Planports Ekibi 10.12.2021 tarihinde yazdı Bu yazı 945 kere okundu

Planports’u tamamen yeniledik. Peki yeni versiyon ile hayatınızda neler değişecek? 




Günümüzde en hızlı değişim teknoloji alanında yaşanıyor. Her yıl, kullanıcıların alışkanlıkları ve hız beklentisi teknolojideki gelişimlere göre değişiyor, hatta giderek daha hızlı değişiyor. Program arayüzlerinin bile bir modası var ve bir kaç yıl içerisinde arayüz değişmezse çoğu zaman programlar eski moda görünüyor.

Program arayüzünü yeniden tasarladık, sizler için göze daha çok hitap eden Planports ekranları ve daha kolay kullanım yetenekleri ekledik.
Biz de son beş yılda değişen kullanıcı alışkanlıklarını, uzunca bir süre inceleyip analiz ederek neleri değiştirmemiz ve neleri geliştirmemiz gerektiğine odaklandık. Bu analiz çalışmalarımızın sonucu olarak, öncelikle kullanıcı arayüz tasarımını daha modern görünümlü hale getirmeye karar verdik ve mobil kullanımda daha fazla özellik sunan Bootstrap 5’e uygun olarak arayüzümüzü yeniden tasarladık. Bu haliyle Planports’un görünümünü daha çok beğeneceğinizi ve kullanırken çok daha fazla keyif alacağınızı umuyoruz.

Veri tabanını güncelledik. Kullanıcı sayısı ve data büyüklüğü ne kadar artarsa artsın, hızdan fedakarlık etmenizi gerektirmeyecek yepyeni bir altyapıya geçiş yaptık.
Her geçen gün veriye erişimde hız ihtiyacı daha çok artıyor. Aynı oranda veri boyutları da büyüyor. Birkaç yıl öncesine kadar bulut teknolojilerine tedirginlikle bakarken artık hepimiz en az birkaç bulut yazılım kullanır hale geldik bile.
Son yıllarda, iş yazılımlarına özel veri tabanı mimarisi için bir çok yeni bulut altyapısı tasarlandı. Biz de en güncel bulut mimaride oluşturulmuş veri tabanı yapılarını inceleyip, şimdiden yüz binlerce şirketin verisini yönetebilir hale gelmek için tüm yapıyı baştan tasarladık. Planports CRM programını tercih eden firma sayısı beklentilerimizin üzerine çıkınca, büyüme hızımız da beklentilerimizin ötesine geçti. Bu umulmadık hızda gerçekleşen büyüme yüzünden hiç bir Planports kullanıcısının hızdan fedakarlık etmesine gerek kalmadan hizmet verebileceğimiz yeni Planports veritabanını tasarladık.

Yazılım mimarisini değiştirdik. Tüm yazılım katmanlarını yeniden yazdık.
Aylarca süren çalışmalarımız sonucunda daha esnek, daha güçlü ve daha güncel teknolojiye sahip kod mimarisine geçiş yaptık. Bunu başarabilmek için neredeyse tüm yazılımı yeniden kodladık. Asp.NET Core tasarım desenini kullanarak ileri düzey mühendislik yetenekleri ekledik. Böylece yapımız ön yüzden kod mimarisine, veri tabanından diğer tüm katmanlara kadar geleceğin bulut teknolojilerine hazır hale geldi.
Yepyeni bir Planports ile sizlere daha iyi hizmet vermek için tüm ekibimizle birlikte çok çalıştık. Yeni Planports’u beğeneceğinizi umuyor, size sunmayı planladığımız diğer yenilikler için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz...

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM