Reklam ve Pazarlama

Planports Ekibi 08.08.2019 tarihinde yazdı Bu yazı 947 kere okundu

REKLAM VE PAZARLAMA

Reklam, tamamen birini harekete geçirmeye ikna etmek ve motive etmek için mesajlar oluşturmakla ilgilidir. İyi reklamcılık, son derece etkili, akılda kalıcı ve zaman zaman riskli olacak şekilde tasarlanmıştır. Gündelik hayatın karmaşasını ve gürültüsünü kırar, izleyicinin dikkatini bozar ve odaklanmasını ister.Bir reklam panosunda veya restoran menüsünün arkasında olsun, reklamcılık şirketiniz için çeşitli şekillerde işe gidebilir. Nasıl mı?

-Markanız için farkındalığı artırmak
-Potansiyel müşterileri işletmenize yönlendirmek
-Hem yeni hem de mevcut ürünler için satışları teşvik etmek
-Pazara yeni bir ürün veya hizmet sunmak
-Ürününüzü rakiplerinizden ayırt etmek

Reklam ayrıca çeşitli şekillerde de yapılabilir. Radyo reklamları, reklam panoları, markalı tişörtler ve sosyal medya destekleri reklam olarak sayılır. İşte reklam verenlerin yıllardır kullandığı farklı biçimler ve kanallar:
Pazarlama, sosyal medya, e-posta pazarlaması, halkla ilişkiler, SEO ve ücretli reklamcılık gibi çeşitli kanalları içerir.
Alternatif olarak reklam, pazarlamanın sadece bir parçasıdır.Bir şirketin genel pazarlama stratejisi tipik olarak bir reklam planını içerecektir. Reklam, müşterilerin harekete geçmelerini sağlamak için ikna edici mesajların yaratılması ve yayınlanması sürecine odaklanır.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM