Satış Promosyon Fikirleri

Planports Ekibi 20.06.2020 tarihinde yazdı Bu yazı 1041 kere okundu

SATIŞ PROMOSYON FİKİRLERİ

İndirimler
Fiyat indirimi örneğin; %30 indirim sağladığınız, ürün / hizmetinizi seven ve tek itirazı fiyat olan potansiyel müşteriler için güçlü bir teşviktir. İyi bir indirim müşterileri karar vermek için motive edebilir.

Genişletilmiş Ödeme Koşulları
Benzer şekilde, uzatılmış bir ödeme süresi, fiyat itirazlarını ele almanın başka bir yoludur ve etiket fiyatını biraz daha az korkutucu kıldığı için yüksek satışlar için iyi bir seçimdir. Yapmanız gereken tek şey ödemeleri 3 ay gibi anlamlı bir süreye yaymak.

Paketleme
Birlikte ayakta durmaktan daha fazla değer katan bir ürün grubunuz varsa, indirimli bir fiyatla paketlemek teklifinizi daha çekici hale getirebilir. Bu, değer ve seçeneklerinizi rekabetiniz göz önünde bulundurularak tartma konusunda endişe duyan adaylara hitap edecektir. Ancak, fiyat itirazlarına karşı iyi bir taktik olmayabilir.

Eklentiler
Eklentiler, paketlerden biraz daha esnektir, çünkü kaldırılması ödeme koşullarını etkilemez. Yalnızca daha yüksek bir seviyede kullanılabilen premium bir özelliğe atmayı veya başka türlü sınırları olan bir şey için "ekstra" vermeyi dahil edebilirsiniz.

Kuponlar
İndirim ile aynı ailede, ancak zor bir süre ile bir kerelik kullanım olarak, bir kupon güçlü bir motivasyon aracı olabilir. Somut (veya dijital) bir şey olarak, doğru kupon harekete geçme ihtimalini, psikolojik olarak onlardan bir şey alıyormuş gibi hissettikleri için zorlayabilir. Bir kerelik kuponlar da devam eden indirimlerden daha düşük bir sonucu etkiler.

Genişletilmiş Kullanım Koşulları
Uzun süreli kullanım şartları sağlayarak, müşteriye, onlardan değer (ödeme yenileme) çıkarmadan önce çözümünüzün değerini dikkate alması için daha fazla zaman tanırsınız. Doğru durumda, bu ürününüze güven ve uyum sağlar.
Satış promosyonları, anlaşmaları kapatmanın ve potansiyel müşterilerle güvenilir ilişkiler kurmanın verimli bir yolu olabilir. Hedeflerinizin görünürde olduğundan emin olun. Müzakere sürecinde taşınmak kolaydır. Bir promosyon sunmadan önce kendiniz için sınırlar belirleyin ve müzakere süreci boyunca bu sınırlara ve şirketinizin çıkarlarına sıkı sıkıya bağlı kalın. Biraz pratik yaparak bir profesyonel gibi promosyonlar sunacaksınız.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM