Satışta Başarının Anahtarı

Planports Ekibi 23.08.2019 tarihinde yazdı Bu yazı 924 kere okundu
SATIŞTA BAŞARININ ANAHTARI
 
1)Panikten Korkmayın
 Çöküş sırasında yapılacak ilk şey uzun ve derin bir nefes almaktır. Kendinizi satış sonrası bir düşüş döneminde bulursanız rahatlamak kilit nokta olacaktır. Örneğin, gevşemenin benzersiz bir yolu kare nefes yöntemini kullanmaktır.

2)Güveninizi Geri Kazanın
Başarabileceğinizi bildiğiniz günlük veya haftalık küçük bir hedef belirleyin.

3)Müzik Yardımcı Olabilir
Kendinizi (satışların) dünyasının kralı veya kraliçesi gibi hissetmenizi sağlayacak bir şarkı bulun ve her ne zaman cesaretlendirilmeye ihtiyacınız olursa çalın.

4)Sağlıklı Besinler Yiyin
Stresli yemek için herhangi bir bahaneniz var mı? Endişelenmeyin bu besinler serotonini artırır, bu da ruh halinizi yok etmenize ve geliştirmenize yardımcı olabilir.

5)Egzersiz Zamanı!
Legally Blonde'tan Elle Woods sözleriyle, "Egzersiz size endorfinler verir. Endorfinler sizi mutlu eder."

6)Microsoft Word'e Giriş Yapın
Boş bir sözcük belgesi açın, sinir bozucu ve sizi korkutucu şeyleri yazmaya başlayın. Dil bilgisini ve noktalama işaretlerini unutun. Sadece duygularınızı çıkarın.

8)Kendinizi Ödüllendirin
Küçük günlük, haftalık veya Microsoft Word hedeflerini gerçekleştirirken kendinize iyi davranın. Starbucks kahvesi ya da daha uzun bir öğleden sonra molası. Sizi mutlu eden şeyi yapın!

9)Başkalarına Açın
Hayatınızdaki kişilerin satışta bulunduğunuzu veya çalışıp durmadığınızı bilmelerini sağlayın. Bir çöküşten daha kötü olan ne biliyor musunuz? Bu zor zamanlarda mutlu bir yüze çıkmak zorunda kalıyoruz çünkü şu anda işin sizin için berbat olduğunu kimse bilmiyor. Sevdiklerinizle, köpeğinizle, patronunuzla ve hatta İK ile konuşun.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM