Web Tabanlı Muhasebe Programı Kullanmanın Avantajları

Planports Ekibi 09.09.2018 tarihinde yazdı Bu yazı 1499 kere okundu


WEB TABANLI MUHASEBE PROGRAMI KULLANMANIN AVANTAJLARI

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle beraber iş hayatında insanlar birbirinden bağımsız ve hatta ayrı şehirlerde ve ülkelerde bile aynı işi yönetebiliyorlar. İşte bu noktada bazı işletme çalışanları ise en ufak işlemler için bile ofis içerisinde bulunmak zorunda kalıyor. Bunun sebebi online bir muhasebe programı kullanılmamasıdır. Yani finansal işlemlerinizi bu tarzda online olmayan programlar üzerinden gerçekleştiriyorsanız en basitinden bir fatura için bile ofisinize bağımlı hale geliyorsunuz. İşte bu aşamaya web tabanlı muhasebe programları devreye giriyor. Bizde bu yazımızda web tabanlı muhasebe programlarının bizlere ne gibi kolaylıklar sağladığını inceleyeceğiz.

-Masaüstü veya kurulumlu dediğimiz programlar için özel bir donanım ve kurulum gerekir. Bu da sizi hem paradan hem de iş gücünden zarara sokar.
-Masaüstü programlarında eğitim için bile ekstra ücret ödersiniz fakat online muhasebe programlarında ise sizi sürekli ücretsiz teknik destek hattı karşılar. Bizzat kişilerle muhatap olursunuz ve probleminiz ertelenmez, çözüm anında üretilir.
-Online muhasebe programları sizlere istediğiniz yerden çalışma imkanı sunar. Yani artık bir ofise bağlı kalmak zorunda olmazsınız. Tek şart veri gireceğiniz cihazda internet bağlantısının olmasıdır.
-Excel tablolarındaki formüllerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
-Bilgisayarınız çökse bile verileriniz bulut güvencesi ile sağlanır. Hiçbir şekilde verilerinizin silinmesi veya kaybolması gibi durumlarla karşılaşmazsınız.
-Verilerinize sizin izniniz olmadan çalıştığınız programın çalışanları bile ulaşamaz.
-Verileriniz yedeklenir ve bir de yedeklerin yedeği tutulur.
Sizlerde kendinize bağımsız çalışma ortamı sağlamak için www.planports.com adresini ziyaret edin ve daha bir çok özelliği beraber keşfedelim.

Şirketinizi Planports’la Yönetin, Rakiplerinizin Önüne Geçin…

Fiyat teklifi hazırlama, CRM, iş takibi, sipariş ve temel finans (ön muhasebe) yazılımı

SİZİ ARAYALIM